My har fyllt 11 år!

I lördags fyllde My 11 år! Hon är alltså 71 år i hundår! Det är inte svårt att förstå att folk ofta tror hon är en valp eftersom hon är så liten, men inte ens vi som vet hur gammal hon är kan tro på det ibland... hon beter sig oftast som en unghund, skuttar och rusar, blir superlycklig bara man tittar på henne, hämtar bollar och pinnar och hänger lätt med på långa promenader och skidturer. Väl hemkommen går hon inte och lägger sig direkt, vilket Zsandor oftast gör, utan kan vara uppe och kolla läget ett bra tag innan hon nästan motvilligt går och vilar.
Födelsedagspresenterna var två små latexpipisar, varav den ena som var en boll, blev mycket uppskattad! Helgen var underbar med strålande sol båda dagarna och temperaturen låg på runt 0. På lördagen gick vi längs vägen förbi Starbo Gård och ut mot Lövudden, där vände vi och gick tillbaka, fikade vid strandkanten och gick sen över isen på Staren (sjön nedanför oss) och hem. Hundarna tyckte det var superkul att springa på isen!

På söndagen tog vi en skidtur i strålande sol på Staren, åkte ända bort till Silvhyttan, där vi satte oss i solen på strandkanten och fikade. My stack iväg upp i skogen där det faktiskt var barmark(!), sedan fortsatte vi hemåt. Även denna dag uppskattades isturen av hundarna, det var perfekt underlag för dem med bara några cm snö.

Här kommer lite bilder från isturerna i helgen:








RSS 2.0