Slut på bloggandet

Igår fyllde Zsandor hela 11 år! Helt otroligt att tänka sig att jag haft honom vid min sida så länge! Han är fortfarande lika pigg som vanligt och jag hoppas han kommer så förbli i många år framöver. Födelsedagen firades med att matte arbetade hemifrån så Zsandor slapp vara ensam, han låg mest och sov på förmiddagen och solade sig i vårt nya "växtrum" (ett rum vi satt in panoramafönster i, som vetter ner mot naturtomten och som Zsandor bara älskar då solen lyser in hela dagen och gör det varmt och gott!) senare på dagen då solen tittade fram. På eftermiddagen gick vi ut i skogen en riktig långpromenad, nästan 3½ timme blev det. Zsandor sprang lös mest hela tiden, vi busade med hans presenter (pipleksaker i form av bollar) och hade det bra. Tyvärr är det fortfarande mycket snö kvar så man får hålla sig till grusvägarna där det finns skoterspår. Jag brukar tänka att det är bra att Zsandor fyller i april för då är det ju vår, men detta år är det fortfarande vinter än så länge, mycket snö och minusgrader åtminstone på nätterna.
 
I övrigt har vi det bra som vanligt, saknaden efter My finns fortfarande kvar och jag tänker på henne nästan varje dag, men känns lättare för varje månad som går. Vi kommer nog aldrig få något svar på vad som händer, och det är nog det som känns värst. Jag önskar innerligt att vi ska hitta något ute i skogen som kan, om inte ge en förklaring till vad som hände, åtminstone ge någon slags bekräftelse på att något hände, att något djur tog henne. Helst önskar jag förstås att vi ska hitta kvarlevorna men den chansen är nog inte stor.
 
Jag har beslutat mig för att lägga bloggen på is för att sedan troligtvis lägga ner den och kanske även plocka bort den helt och hållet. Anledningen är att jag inte har tid eller engagemang att skriva längre, jag lägger hellre fritiden på att göra aktiviteter med Zsandor än om honom. När jag ser tillbaka på sista åren så är det mest inlägg från våra semestrar och det blir ju inget någon riktig blogg då, inte om man jämför med tidigare.
Jag har påbörjar arbetet med att göra om hela bloggen till en bok (finns att göra på trex.solentro.se) och när det är klart kommer jag nog plocka bort bloggen från nätet också, för då har jag den hellre hemma i bok-format att kunna bläddra i.
Hemsidan har jag inte bestämt mig ännu om jag ska plocka bort eller ej, den kostar inte mycket men jag kommer inte på något riktigt syfte att han den kvar heller, förutom att äga adressen zsandor.se. :-)
 
Avslutar med två bilder på Zsandor med några års mellanrum:
Zsandor i somras 10 år gammal (på Gotland)...
 
... och Zsandor för snart 11 år sedan, bara ett par månader gammal!
 
Visst är han finast i hela världen!

RSS 2.0