Uppdatering

Förra helgen var mina föräldrar och My här och hälsade på för att fira min födelsedag och umgås lite.
Zsandor blev såklart överlycklig över att träffa dem, men verkade inte direkt besviken när de åkte till hotellet på kvällarna heller, tror han tycker det är kul att träffas men när det är läggdags vill han att det ska vara som vanligt med bara flocken.
Vi åkte ut till Skeppsmalen en dag, beredda på snålblåst från havet men det var soligt och varmt som höst förutom lite isigt på klipporna. Lilla My var precis som vanligt, satte sig ner och surade när hon inte ville gå mer och på tillbakavägen bar pappa henne, vilket såklart innebär att hon kommer fortsätta sätta sig ner och vägra gå i fortsättningen. Hon är extremt bortskämd på så sätt, pappa har inte riktigt fattat det här med att hon faktiskt är en hund, utan säger alltid att hon är så liten och fryser och så bär han henne, hon har honom lindad runt lillfingret.
Dagen efter (min födelsedag) gick vi skogen här ovanför, det var soligt då också men även då fick Mysan för sig att det var för jobbigt att gå av och till, speciellt när vi gick på berget. När hon går bakom Zsandor är det inga problem, då försöker hon hänga på, men hon har så korta ben och han är så snabb och smidig så hon sackar efter ganska snabbt och då är det inte kul längre.
Jag köpte en sticka kofta på Rusta till Zsandor förut, det stod att det var medium men det var alldeles för liten, vi prövade den på My och där passade den perfekt i alla fall. Hon såg ut som en liten inslagen julklapp när hon sprang omkring, och det bästa var att hon rörde sig helt obehindrat i tröjan, när hon har stelt täcke på sig blir hon så orörlig och vill ofta inte gå. Det är ofta hon inte vill gå med andra ord. :-)

Zsandor fryser ute nu men verkar ännu tycka snön är okej, förutom när det snöar. Vi var ute på golfbanan en dag och lekte och dagen efter träffade vi Emmy och Daima och så länge han har täcke på sig och rör sig så verkar snön inte bekomma honom. Jag är glad så länge det fortsätter.

Kommentarer
Postat av: Therese

Jag borde uppdatera vår blogg också, men har inte riktigt ork. Jag hoppas att ni får en riktigt skön slappardag idag. Man behöver såna dagar också, och Zsandor valde en bra dag om man ser till vädret :)

Jag hoppas att vi ses snart i alla fall. Imorgon ska vi på tollarträffen för första gången (man får komma även om man inte har en tollare i och för sig), men det är det enda vi har inplanerat så sedan är det fritt fram!

Ha det gott och hälsa!

2006-11-04 @ 16:16:10
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0