Cykelutflykt

Istället för en skogspromenad innan jobbet igår packade vi ihop oss på cyklarna (Zsandor bredvid) och trampade iväg. Vi cyklade bort mot Svedjeholmen och sedan vidare längs den "nya" cykel/gångbanan utmed Brogatan bort mot ridskolan. Väl framme där var det dressyrtävlingar så vi tog en liten paus, satt i solen och tittade på fina hästar och myste. Zsandor fick äta upp resterna av en hamburgare och strips av en kvinna som satt bredvid oss, hon frågade självklart först om hon fick ge honom och det fick hon eftersom det inte var någon lök i hamburgaren. Gissa om Zsandor blev nöjd! Han tittade länge efter henne när hon sedan gick iväg...
Sen cyklade vi vidare, upp förbi Gålnäs industriområde och sen grusvägen via Svedje tillbaka. Den vägen är helt fantastisk, det är så fint däruppe! Vore det inte för Botniabanan så skulle jag kunna tänka mig att bo däruppe.
Zsandor var helt slut när vi kom tillbaka efter nästan 1½ timmes cyklande, han springer ju precis hela tiden, mycket fortare än när vi promenerar.


Idag är det passande väder för att göra ingenting utomhus, trots att jag är ledig första dagen på över en vecka. Zsandor blev dyblöt på morgonpromenaden och efter det har han legat och gömt sig under täcket. I eftermiddag ska vi åka upp till dagmatte i Umeå och hälsa på igen så då är det bara skönt att solen håller sig borta. Imorgon får den gärna komma tillbaka igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0