Klippvandring

Idag var vädret perfekt för en tur ut till Skeppsmaln och Skagsudde, så trots att husse skulle jobba natt så åkte vi dit. Det var smockat med bilar på parkeringen, men trots det var det inte mycket folk ute på klipporna när man väl kom ut en bit. Vi gick rätt långt som vi brukar och hittade ett bra ställe att vara på där Kristofer kunde fiska. Jag och Zsandor fortsatte längre ut mot nästa udde, längre än vi nånsin gått där. Väl uppe på klipporna där kunde jag se att det vita huset vi funderat över ligger på en ö, dessutom såg jag några fina ställen längre bort som vi ska gå till nästa gång.
Sen gick vi tillbaka till husse och fikade, Zsandor la sig på klippan och vilade, sen satt vi där ganska länge och solade och hade det skönt medan Zsandor låg och myste mellan oss.

Kommentarer
Postat av: Tessan, Pepsis matte

Otroligt! Vi var där på kvällen igår!! Men vi gick tyvärr inte så jättelångt pga att vi kom dit senare än beräknat och hade med oss en knappt 2-årig tjej som lägger sig senast kl 21 i vanliga fall. Men vi kan väl åka dit tillsammans någon gång? Det behöver inte vara helt soligt för att jag ska kunna åka dit - det är enklare med Alva om det inte är supervarmt, eftersom hon inte får vara i solljus första året. Nu är vi besöksfria till på söndag!!! *kram från oss*

2007-07-17 @ 18:20:43
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte
Postat av: Tessan, Pepsis matte

Pepsi skulle säkert kunna känna att Zsandor varit där - om hon inte hade varit så upp i varv av att ha med sig så mycket folk + en annan hund. Men vem vet, hon kanske kände det ändå - bara att jag inte märkte det. Hon drog rätt "bra" från bilen och fram till klipporna i alla fall. Som du skrev i Alvabloggen är det rätt svårt att gå där om man ska bära en bebis.. kanske Rotsidan är bättre? Det är väl mer lättgått där.. eller har jag fel?

2007-07-18 @ 08:01:22
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0