Sommarpromenad

Idag tog vi det lite lugnare än igår, förmiddagen tillbringades på uteplatsen i solen. Men Zsandor hade lite svårt att bestämma om han skulle vara ute eller inne, är han ute vill han in och tvärtom. Det var nog lite för varmt till och med för honom i solen.
På eftermiddagen gick vi en riktig sommarpromenad upp till Hörnsjön via Högakusten-leden. Vi stannade vid sjön och lekte lite, kastade leksaker i vattnet som Zsandor sedan grävde ner i sanden och slog på. Jag badade ben och fötter, det var jätteskönt! Sen gick vi runt sjön och spåret genom skogen på hemvägen. Vi stannade på vägen och lekte lite, tränade, samt gjorde en sökruta med ostbitar, han var jätteduktig såklart och förstod att han skulle hålla sig inom rutan. Det var en skön och lugn promenad utan hundmöten, vilket visserligen är skönt att slippa men behövs eftersom vi behöver träna mer på det i hemområdet (hans revir).
Sen satt vi ute i solen en stund innan middagen, grannens katt Diva som varit borta några dygn har kommit hem igen, jag är glad för hennes skull.


Nix inga bilder på världens finast hund idag heller. (Jo han är faktiskt finast, har fått höra det inte mindre än två gånger idag av främlingar. Inte konstigt att han är så självgod så många komplimanger han får så fort han sticker trynet utanför dörren...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0