Bättre

Nu verkar Zsandor lite bättre, han har inte spytt sen i lördags och är lite piggare på dagarna. Men har mest fått vila i alla fall enligt doktors order. Jag pratade med veterinären igår och hon sa att antingen har han haft en magkatarr eller så är det medicinerna som fått honom att spy så mycket, nu när de är slut så verkar han ju må bättre. Men blir han dålig igen så tyckte hon jag skulle ringa så får vi röntga honom för att se att inget sitter fast där inne.

Zsandor verkar rätt nöjd ändå, idag låg han på förmiddagen i dörröppningen och solade igen. Från att jag öppnar altandörren och lägger dit fällen så ligger han bara där och rör sig knappt ur fläcken. Idag var det så varmt att han inte behövde ha täcke på sig, han var stekhet hela han när jag kände på honom, han lägger sig så han får sol över hela sig men allra viktigast är det att få sol på huvet. Tyvärr skulle vi till skolan vid lunch så då fick han gå in, men då låg han säkert inne där solen sken in och fortsatte sitt "solande".

Angående vädret så är det skönt att det slaskar om det betyder att våren är på väg men det blir så grusigt och Zsandor tycker slasket är jätteäckligt att gå i.

Kommentarer
Postat av: Therese

Slasket är inte bra äckligt att gå i.. Pepsi vägrar att sitta i det, så man får hitta på andra sorters övningar än såna där hon ska sätta sig vid sidan eller sitta kvar medan man går iväg.. men visst är det härligt med sol och plusgrader???

2007-03-13 @ 20:49:47
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte
Postat av: Therese

Slasket är inte bara äckligt att gå i.. Pepsi vägrar att sitta i det, så man får hitta på andra sorters övningar än såna där hon ska sätta sig vid sidan eller sitta kvar medan man går iväg.. men visst är det härligt med sol och plusgrader???

2007-03-13 @ 20:49:51
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte
Postat av: Ida

Stackars lilla, läste om hans hälsa senaste tiden. Hoppas han bättrar på sig, inte alls kul att vara sjuk ju :(
Min lilla vovve har inte förstått det charmiga med att ligga i solen ännu, men det kanske kommer sen? Finns dock inget mysigare än en hund som är helt solvarm i pälsen :)

2007-03-16 @ 09:16:14
URL: http://my.opera.com/idaeklof/blog/
Postat av: sofie

hej! ja det ska jag göra :) får se bara när den kommer ut.. charlotte skulle godkänna den först :) Va bra att Zsandor är lite bättre!
/Sofie

2007-03-16 @ 22:08:51
URL: http://ris0ros.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0