Försommar och älgar

Idag hade vi en härlig promenad i Gullvik med Tessan & Pepsi, solen sken av och till och det var varmt, kändes för en gångs skull som att sommaren är på väg. Hundarna sprang sina turer fram och tillbaka i skogen som vanligt och Zsandor hade mest nosen i backen hela tiden, när han inte hade det hade han ögonen på Pepsi. De hade ju inte träffats på två veckor så hon var väldigt intressant, hon hittar ju på så mycket kul! Fast den gång hon kanske hade roligast och var borta en stund missade Zsandor totalt, han stod vid oss och väntade och såg förvirrad ut över att en i flocken saknades. Han gjorde sitt bästa för att hitta henne genom att springa små lovar in i skogen med en blick som tydde på att han visste precis var hon var, men varje gång kom han tillbaka "tomhänt".
På hemvägen stod bilar parkerade vid utefter vägen och vi var nära att missa varför eftersom vi pratade för mycket, det var nämligen en älgko med två kavlar som stod och betade precis invid vägkanten. Jättefina var de och lät sig villigt fotas!

image77
Tessan lyckades fånga på bild hur Zsandor ser ut när han just ska pussas

Kommentarer
Postat av: Tessan

Hehe.. ja du, Zsandor lurade mig totalt när Pepsi var försvunnen. Han såg verkligen ut som om han visste EXAKT var hon var någonstans!!!

2007-05-10 @ 07:28:43
URL: http://danstanten.blogg.se
Postat av: Tessan

Hehe.. ja du, Zsandor lurade mig totalt när Pepsi var försvunnen. Han såg verkligen ut som om han visste EXAKT var hon var någonstans!!!

2007-05-10 @ 07:29:20
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0