Nytt täcke

Idag blev det ingen skogspromenad eftersom matte inte mått bra, men däremot gick vi en lugn och mysig promenad runt hela Höglandssjön på två timmar. Det var härligt, solen sken och under natten hade det snöat så allt var vitt och fint. Vi mötte en massa folk förstås och tio olika hundar, vilket var jättebra för Zsandor behöver träna på hundmöten eftersom han mest är i skogen... han var hur duktig som helst, i början mutade jag lite med godis för att få hans uppmärksamhet men de sista hundarna vi mötte tittade han knappt på utan gick bara fint vid min vänstra sida *stolt*.

Nu har äntligen obtrack-täcket kommit, det var tur att det kom idag annars hade vi fått vänta tills nästa helg eftersom vi är i Umeå på vardagarna (utom idag), och vi vill ju börja använda täcket så fort som möjligt!
Zsandor fick öppna paketer själv och blev nog lite besviken när han såg vad det var, men det roliga var att han såg inte ledsen ut när vi provade täcket, vanligtvis ser han ut som världens mest deprimerade hund när han har täcke på sig inomhus men det här verkade kännas bra. Och det får vi verkligen hoppas, det här är det dyraste han nånsin fått av mig (nästan 900:-), förutom all veterinärvård men det kan väl knappast räknas som presenter....

image436
Såhär snygg är Zsandor i sitt nya täcke!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0