Överraskningar

Igår blev en överraskningarnas dag för Zsandor. Eftersom det var tentapluggande hemma så blev det ingen långtur, vi åkte till Höglandssjön och gick runt den lilla svängen på ca 1 timme, där kunde husse fota lite också. Vi hade mysigt, lekte lite, tränade hundmöten, bara njöt, solen gassade och det var varmt!
Sen åkte vi till Reginas för att köpa lite hundmat, där väntade den första överraskningen: vem står på parkeringen om inte Zsandors bästis Pepsi med sin husse! Det blev såklart ett togklatt återseende mellan hundarna - de hade ju inte träffats på tre dagar! Det är alltid så kul när de träffas ute på det där sättet, då ser man hur mycket de tycker om varandra. När de träffas som vanligt är det också viftande svansar och nosande, men aldrig på det där sättet.

Sen gick vi in i djuraffären, där fick Zsandor sin andra överraskning, ett helt gäng nya pipisar och lika många goda ben! Det gäller att passa på att köpa leksaker när man har bra med pengar, och ben går åt när matte måste sitta vid datorn länge.
Vi åkte bort till Arnäs kyrka och gick en sväng medan husse fotade, sen åkte vi hem och lekte med leksaker.

När klockan var kvart i ett på natten fick Zsandor sin tredje överraskning, istället för att gå ut en sista runda tog vi bilen upp på Varvsberget genom dimman. Där uppe fick Zsandor springa lite som han ville medan vi tittade på utsikten, det blev lite busande med pinnar, godissök i mörkret och så tog Zsandor en tur in i skogen. Han trippade ner för trappan som går från berget ner i skogen, början på Höga kusen-leden, sen lufsade han omkring i den kolsvarta skogen en stund innan matte och husse ropade och det var dags att åka hem igen. Han måste tro vi är knäppa som åker iväg mitt i natten sådär, man han klagade verkligen inte!

image357
Vacker hösthund

image358
Matte och Zsandor leker på en äng

image359
Nya ben och leksaker! Den lilla gamen ska vi skicka till My för hon har en jobbig period (löp).

Kommentarer
Postat av: Malinbayard

Jag är nog den enda som har en hund som inte gillar att äta/gnaga på sådana där ben...
Han bara BÄR omkring på dem, men är man apportör så är man!

2007-10-05 @ 21:08:09
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Tessan (Pepsis matte)

Hehe.. Pepsi fick 2 överraskningar... först att få träffa bästisen *jippi* och sedan... att få veta att man har gått upp 1,5 kg på 2 månader!!!

2007-10-07 @ 15:13:48
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0