Åter till Gullvik!

Idag var det äntligen dags att åka ut till Gullvik igen! Från att ha gått där nästan en gång i veckan höst, vinter och vår blev det ett abrubt slut inför sommaren. På sommaren är det nämligen ett populärt utflyktsområde, speciellt då sommarstugorna och campingen i området fylls. Nu i sommar har jag varit där två gången, en kväll med mamma och pappa och då var det proppat med folk, en gång ensam (med Zsandor) i augusti, även då en del folk men vi gick långa skogsrundan över berget och där träffade vi inte på någon.

Solen sken och det var varmt jämfört med hur det varit de senaste veckorna så vi stortrivdes såklart! Men när vi just lämnat parkeringen hörde vi hundskall en bit bort som vi tolkade som att det var jakt i området längre bort, och vi höll oss alltså i närheten av berget där jakt är förbjuden.
Så istället för att gå den vanliga vägen gick vi upp på berget där vi bara varit en gång tillsammans, då var det snö. Där uppe hade vi riktigt mysigt, lekte med hundarna, grejade med Alva och experimenterade med kamerorna (se resultat nedan). Sen gick vi ner till tjärnen och därefter till bilen, ingen lång sträcka men hundarna hade sprungit ordentligt och även lekt och verkade lika nöjda som vi människor (även Alva som vid det här laget sov gott efter att ha fått ny blöja och mat).



image277
Tigger av matte som sitter på bordet (undrar var Zsandor fått sin dåliga hyfs från?)

image278
Jag och vovvarna, bilden är tagen av min kamera på egen hand (självutlösare)

image280
Zsandor vill inget hellre än att pussa på Alva men vi försöker hindra det eftersom han pussas så våldsamt, här lyckas han dock komma åt

image281
Leksugen hund

image282
Hundarna har varit på äventyr

image283
Ännu ett kort med självulösare, den här gången med Tessans kamera

image284
Hela gänget!

Kommentarer
Postat av: Tessan

Åh vad fin Zsandors tiggarbild blev!

2007-09-08 @ 09:08:23
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0