Lightpromenad

Imorse vaknade matte med blixtrande huvudvärk så alla dagens planer blev inställda, Zsandor hade en lugn förmiddag med en del solande, en del liggande i mattes säng och trösta, och rastningar med husse. På eftermiddagen var matte lite bättre och vi gick ut en kort skogspromenad på ca 1½ timme. Det skulle kunna varit tråkigt eftersom vi gick i skogen nedanför Hörnsjön men eftersom vi inte gick på stora stigarna utan på små stigar och i själva skogen kunde Zsandor vara lös mesta tiden. Vi sysselsatte oss med lite av varje för att få ut mesta möjliga av promenaden: lekte med pinnar, lite "skogsagility", inkallningar och ett kort personspår som slutade med några frolic som matte gömt under mossan. Låter kanske inte sådär jätteupphetsande jämfört med blodspår med klövar, men Zsandor verkade ha jättekul. Dessutom var Zsandor iväg på några egna spår ett par gånger, och på hemvägen fick han både jaga en katt och träna på att ignorera lösa hundar som springer fram, han var jätteduktig! Och det roliga är att när han vet att han är jätteduktig så blir han så glad och börjar skutta omkring och leka. :-)

image321
Badar tassarna i fjärden

image322
Njuter i en solig glänta

image323
Lite mörk bild men ganska häftig på nåt sätt

image324
Full fart framåt, pinnen och hans huvud är det enda skarpa på bilden, ganska snyggt

image325
Man blir törstig av att springa och busa

image326
Det här skulle föreställa en hund som hoppar över ett träd, men han valde att hoppa upp på trädet istället...

Kommentarer
Postat av: Tessan

Kort skogspromenad på 1 1/2 timme *skrattar*. De flesta hundägare skulle inte kalla det för en kort promenad. Du måste sluta upp med att ha dåligt samvete de dagar du inte orkar vara ute 4-5 timmar.. du är rätt ensam om att ge din hund så mycket!!!

2007-09-21 @ 21:23:30
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte
Postat av: Sofie

Tessan: Jo jag vet väl egentligen det, men som vi pratade om förut, man utgår inte från hur alla andra har det, utan från hur man själv har det när det är som bäst... är jag ute 2½ - 3 timmar är jag nöjd, om han får springa mycket och vara lös... :-)

2007-09-22 @ 08:45:29
URL: http://zsandor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0