September och ny vardag

I söndags åkte jag och Zsandor till Moliden och gick på historisk marknad. Vi köpte ingenting utan gick bara runt och tittade lite, Zsandor var jätteduktig trots att det var smockat med folk och en del hundar. Utanför träffade vi Tessan, Örjan, Alva och Ida och gick promenerade med dem hem. Sen åkte jag och Tessan iväg med hundarna till ett ställe vid älven där jag inte varit förut. Det var jättemysigt med härlig natur och hundarna stortrivdes, det fanns massor av djurspår för dem att springa på.

image269
Grävmaskinen

image270
Lycklig hund med suddig matte i bakgrunden

image271
Bästisar!

image272
Zsandor studsar fram i det höga gräset

***

Igår var första skoldagen för oss, vilket innebar att Zsandor hade sin första dag hos dagmatte. Vi lämnade honom vid halv tio och han var jätteglad och ivrig och hälsade glatt på både Ulrika och Krister, gick runt och nosade och skällde några gånger rätt ut i luften av någon anledning. Sen åkte vi.
Vid halv tre-tiden hämtade vi Zsandor igen och det var roligt eftersom han blev så himla glad att se oss! Det är inte ofta han är sådär översvallande lycklig över att "bara" träffa matte eller husse, men nu var han det.
Dagen hade gått bra, första timmarna hade han varit lite gnällig som han ju blir lätt, antagligen var han lite rastlös och orolig, visste inte vad han gjorde där riktigt. Sen hade han sovit ett tag i soffan och verkade accepterat att han skulle vara där. De hade varit ute och kissat två gånger, mest för att hon trodde att han kanske gnällde för att han var kissnödig, men han pratar ju jämt så jag förklarade att det antagligen var oro som fick honom att gnälla.
Det är så skönt att allt gick så bra! Ulrika tyckte han hade varit jättemysig, han hade vairt så sällskapsjuk och ville vara nära och bli klappad väldigt mycket. Och han var trött på kvällen sen, så lite jobbigt var det nog med nya intryck och upplevelser!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Vad roligt att det fungerade så pass bra redan första gången!!!

2007-09-04 @ 19:19:15
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0