Bilder

Idag var matte lite piggare så vi åkt till skogen och gick en timme, Zsandor hade massor av energi att springa av sig. Det är jobbigt att se hur glad han blir av att komma ut eftersom det är så svårt att hinna med ordentliga promenader på vardagarna, nu har jag visserligen varit sjuk och det är inte mycket att göra åt, men även annars är jag så trött på kvällarna så jag orkar inte varje dag. Det är såklart mycket lättare nu när vi kan ta bilen till någon skog, men just nu är skogen ganska hemsk att gå i, massa snö som är på väg bort som gör att man knappt orkar lyfta fötterna... längtar efter barmark!!! Har åtta veckor kvar innan vi flyttar hem till Övik men då lovar jag ska det bli ordning och reda igen, då ska vi återgå till Zsandor vanliga dos på minst två timmar i skogen varje dag! Så otränad som han blivit nu under vintern så kommer det nog ta några veckor att träna upp konditionen igen (på mig också), för som det är nu blir han dödstrött av två timmars skogsspringande, innan snön kom krävdes det dubbla för samma trötthet...

Här kommer lite bilder från helgen som husse har tagit!

image536

image538

image539

image540

image542

image543

image544

Kommentarer
Postat av: Tessan (Pepsis matte)

Fantastiska bilder!!

Zsandors kompis är inte lika vältränad som vanligt heller. Hon får röra sig en hel del, men inte lika ofta utan koppel som förut eftersom vi går där det är enklare att ha med Alva... Hoppas att er rutiner där vi ingår också kommer att återgå till det normala!!

2008-04-08 @ 21:55:53
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte
Postat av: Malinbayard

Vilket fokus han har på "pipsaken".

2008-04-09 @ 06:34:26
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Tessan med familj

Vi ville bli först att gratta på födelsedagen.. så vi tittar in redan en dag för tidigt! GRATTIS till världens snyggaste hundkille från oss alla!

2008-04-09 @ 20:13:01
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0