Försenad våffeldag

I lördags var jag och Zsandor ute i Svedjeskogen många timmar, det var mycket snö men gick hyfsat på att gå ovanpå snön. Zsandor var jätteglad att vara hemma i Övik, han beter sig på ett helt annat sätt hemma i sin egen skog än när vi är i skogarna i Sundsvall, han liksom rusar runt, leker med allt han hittar och bara strålar av lycka! Vi var ute i nästan tre timmar och han sprang som en liten tok nästan precis hela tiden.
På kvällen låg han och åt på ett ben i flera timmar, till sist tog jag bort det från honom för han verkade helt slut men ville inte sluta äta för det var väl gott. :-)

Idag skulle vi träffat Tessan och Pepsi men Alva var sjuk så vi sköt fram det en vecka. Vilket visade sig nog vara lika bra eftersom det började snö/regna och bara ökade så det var inte trevligt att vara ute överhuvudtaget... vi tillbringade större delen av dagen med att mysa i soffan, äta våfflor och sen åka bil hem till Sundsvall.

Zsandor ärter våfflor, bilderna tagna av husse

image548

image549

image550

image551

Kommentarer
Postat av: Malinbayard

Vilka GODA bilder!!!
Här gjorde vi våfflor i lördags och det ÄR smaskigt! =)Fast hos oss blev det inga bildbevis på det hela... Frippe tyckte dock att det var lika gott som Zsandor!

2008-04-13 @ 22:32:52
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Kristofer Wallmark

Hehe Zsandor kommer bli fet! :-D

2008-04-14 @ 16:06:52
URL: http://www.kristofer-foto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0