Fullspäckad helg

I helgen var vi i Övik igen till Zsandors stora glädje. Det märks på många sätt att han är gladare när han får vara hemma! Han började helgen med att tjata på att gå ut kl 8.00 på lördagmorgon, jag satte på mig morgonrocken och släppte ut honom på uteplatsen i koppel, trodde han var kissnödig. Men icke, han ville sola och kolla om granntanten var i fönstret. När solen lyser utanför och det är snöfritt verkar han tycka att det är sommar, och sommar betyder mackor från henne. Och just som vi kommit ut öppnade hon fönstret och gav Zsandor mackor till frukost. Att det var över ett halvår sist bekommer varken henne eller Zsandor, de beter sig som om det vore igår. Zsandor var såklart jätteglad över att "träffa" henne igen!

Efter frukost åkte vi till Skagsudde, det var strålande sol men blåsigt. Vi gick runt på klipporna, sen gjorde vi en eld på vår vanliga lägerplats där och grillade korv, Zsandor lekte med leksaker och hade det allmänt mysigt.

image564

image565

image566
Zsandor med fiskeläget Skeppsmalen i bakgrunden

---

På söndagen träffade vi Tessan och Pepsi, åkte ut till Gullvik. Hundarna var jätteglada att ses igen (människorna också), och att Gullvik var i det närmsta snöfritt gjorde inte saken sämre! Det var två pigga nyfikna hundar som var redo att upptäcka allt en vårskog har att erbjuda, självklart mycket roligare att springa och nosa på spår utan snön!

image567
Springer på berget (foto Tessan)

image568
Zsandor visar sin kärlek till Tessan!

---

image569
Så här trött var Zsandor efter helgen!

Idag måndag blev det lite annorlunda för Zsandor, efter jobbet fick han följa med på däckverkstan och vara med om däckbyte, sedan åkte vi till djurkliniken och tog vaccinationsspruta som blivit försenad. Zsandor var jätteduktig, han verkade inte ens känna sticket av sprutan. Sen åkte vi till Sidsjön och gick lite i backen men matte var väldigt trött och hade lite huvudvärk så det blev bara en "kortis" på 1½ timme. Det är också därför bloggen är lite kortfattad idag...

Kommentarer
Postat av: Tessan

Kortis på 1,5 timme *skrattar* Du vet ju att DET för de flesta är en rejäl promenad :)

2008-04-22 @ 08:32:20
URL: http://danstanten.blogg.se/alva

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0