Härlig kväll

Idag har varit en händelserik dag för Zsandor, även om han inte förstått det själv. På lunchen var vi ute i den varma härliga solen, Zsandor passade på att äta lite gräs, sånt där grönt tjockt som har börjat komma upp nu. På hemvägen träffade vi Jehovas vittnen och pratade med dem en stund (visste inte då att de var vittnen), Zsandor var ganska förtjust i dem av någon anledning.

På kvällen åkte vi ut till brukshundsklubben för att kolla läget. Det var rätt mycket snö där så man fick ingen större lust att träna, och tyvärr var det inte så mycket action där när vi kom, ett gäng kamouflageklädda typer som skulle ut i skogen och träna nåt, men ett par vovvar tränade lydnad så vi passade på att träna lite "rapportering", det gick bra fast Zsandor var mest sugen på att titta på mig hela tiden.
Vi åkte ut till Hulistugan istället och gick motionsspåret ner, Zsandor fick springa lös i skogen ett tag där det faktiskt var mycket bart på marken. Sen gick vi bort runt Sticksjön, förbi lägdorna och tillbaka till bilen. Vi träffade två hundar på vägen och Zsandor var superduktig! Han gick bredvid och gjorde precis som vi tränade på igår - tittade på hunden, tittade på mig, fick klick och godis, upprepade samma procedur. Jag blev så glad! Och den ena hundägare vars hund inte uppträdde så bra berömde oss jättemycket. :-)
Sen när vi skulle åka hem fastnade bilen i blötsnön, så det blev lite jobbigt. Men vi fick hjälp av tre snälla karlar som varit ute och orienterat eller nåt, ibland är det verkligen skönt att vara bland folk!

image552

image553

Kommentarer
Postat av: Tessan

Verkligen duktig han är på hundmötena!! Coolt!! Undrar om jag och Pepsi kan lära oss också?

2008-04-17 @ 13:58:59
URL: http://danstanten.blogg.se/alva

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0