Tråkig matte igen

Mattens huvudvärk höll i sig så dagen blev rätt tråkig för Zsandor. På lunch blev det en promenad i solen och Zsandor fick träffa några kompisar till matte en snabbis, sen gjorde han en spontan rullning på gräset med fnatt som följd. Det är härligt att se såna somriga glädjeryck!

På kvällen gick vi upp till backen ovanför fotbollsplan och satt och solade, matten orkade inte gå så mycket. Zsandor busade lite med leksak och pinnar, tränade lite småsaker, sen dök en arbetskompis till matte upp med en liten tik som löpte. Zsandor blev förtjust men den lilla tiken blev arg på Zsandor och tyckte han var påträngande, så han började klänga på matte istället, sötisen.
Sen kom Jessica och Ellen, hundarna hälsade och försökte busa men det gick inte så bra i koppel. Zsandor mindes nog att Ellen var lite jobbig sist för han började direkt med att morra medan de "lekte", på det där sättet han gör när han tycker nån är jobbig men ändå inte är arg. Sen stod vi och pratade en lång stund, då fick hundarna träna på att sitta snällt vid sidan, de var jätteduktiga. Kom på att jag borde lära honom att alltid sitta snällt vid sidan när jag står och pratar med någon, det är ju jättepraktiskt!
Vi var ute i nästan två timmar och Zsandor var nog rätt nöjd ändå, han fick vara med om en hel del trots att vi bara gick ett par km sammanlagt.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Haha ja, mindre kul att vara matte och inte kunna göra ett dugg åt det som sker, eftersom hon samtidigt stänger av hörseln... Men ibland är det precis som om dom inte kan stoppa det, det går liksom inte att uppföra sig.

Tack, fast jag blir så less på blogg.se för bilderna bli ju så jäkla dåliga när man lägger upp dom, hela bilderna bli fulla av brus... menmen.
Bilderna på Zsandor från helgen var väldigt fina dom
med :)

2008-04-22 @ 21:47:01
URL: http://hiphoppudeln.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0