Flasknos

Zsandor har haft en ganska tråkig helg, matte har jobbat kväll och husse har jobbat natt, och till på köpet har matte varit väldigt förkyld så dagarna har inte innehållet så mycket kul. Igår skulle vi ut och plocka blåbär efter middagen men det är verkligen ett dåligt bärår, vi fick ihop en liter sen tröttnade vi, Zsandor trivdes däremot bra ute på vårt blåbärsställe trots att det var rätt kallt.
Idag har vi varit ute i skogen drygt två timmar och gått på berget, matte var tråkig och satt ganska mycket och vilade, sen har det blivit en del solande på uteplatsen. Det är kanske lite dumt eftersom vi borde vara i hårdträning inför fjällvandringen nu, men bättre att vila upp sig och blir frisk tycker matte.

På måndag åker vi till Hemavan en vecka, vi har längtat sen tidigt i våras när det blev bestämt och snart är det dags! Nu hoppas vi bara på bra väder så Zsandor slipper ha regnkläder på sig... Ser så mycket fram emot att åka, och from fredag är matte och husse lediga i drygt tre veckor innan skolan börjar så Zsandor har en hel del kul att se fram emot! :-)


Så här ser Zsandor ut genom husses nya fisheye-objektiv, en riktig skönhet! Eller...?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0