Dött var det här...

... och det har sin förklaring. De senaste dagarna har det varit hemskt väder, blåst, småregn, plusgrader och framförallt. halka! Det är is överallt så det går knappt att ta sig fram överhuvudtaget. I förrgår var vi ute en dryg timme i skogen, plumsade fram i snö som smälter bort och det var inte kul alls. Igår vandrade vi ner till Hemköp och det var nog, det är så trist och äckligt ute nu så vi hellre stannar inne. Idag var det kanske värst hittills, med kraftig blåst och småregn, och dessutom har det varit så mörka moln att det inte kommit något riktigt dagsljus. Blä säger vi och stannar inne.
Men visst är det jobbigt, vi längtar ut i skogen båda två... Zsandor har ett skitliv just nu eftersom matte dessutom inte har så mycket tid att aktivera honom inne eftersom det drar ihop sig med C-uppsatsen. Snart är det jul och efter nyår ska den vara färdig. Men snart åker vi hem till mattes föräldrar i Sthlm och då blir det förhoppningsvis andra bullar, för där har de än så länge i alla fall inte snö och is. Då ska vi ut i våra gamla skogar och spana efter älg och vildsvin!

Kommentarer
Postat av: daffy

Han ser så go´ut Zsandor, såg en bild i inlägget innan detta där öronen står åt alla håll och kanter.. sötnos!



Vad det gäller Calle så har det varit en oerhört tuff resa, men det känns himla skönt att vi verkar hittat ett toppenbra hem åt honom nu men ändå kommer jag alltid bära med mig en saknad och oro för min älskade guldgosse. Som tur är så har vi (hitills iaf) haft en väldigt tät kontakt med nya husse coh matte och utan den kontakten så vet ej sjutton om jag fixat det här..



Lycka till med c-uppsatsen! Ni verkar ha samma väder uppe i norr som vi har här, bläää. Vill ha kallt, sol och snö! NU!



2008-12-19 @ 00:31:33
Postat av: Tessan

När åker ni till "hem" och hur länge blir ni där? Synd att det är 30 mil härifrån.... :( Hade ju varit bra julklapp för Z och P att få träffas!

2008-12-20 @ 00:11:45
URL: http://danstanten.blogg.se/alva

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0