Laddar inför julen

De senaste dagarna har det blivit mysiga långpromenader varje dag, vädret har varit ok - någon minusgrad och faktiskt även sol två av dagarna. Ena dagen gick vi runt Höglandssjön för det var så halt överallt, där gick det dock bra att gå. Fick träna på många hundmöten, Zsandor blev utskälld och utmorrad av många hundar men själv var han superduktig. De andra dagarna har vi gått runt lite i skogarna häromkring och på golfbanan. Idag gick vi bort till ett av våra "sommarställen" eftersom skaren var hård. Där lekte vi med pipisar i solen ett tag, Zsandor glömde bort att han hade täcke och tyckte det var jättekul. 2½ timme blev det idag, det var bra att han fick springa av sig lite för imorgon blir det en heldag i bilen då vi ska åka hem till mattes föräldrar i Upplands Väsby.


Kommentarer
Postat av: Tessan

Ha det så bra under julhelgen! Vi ska umgås med min familj och på juldagen kommer Emelie också hit och stannar en vecka. Många kramar från oss alla!

2008-12-22 @ 09:21:11
URL: http://danstanten.blogg.se/alva
Postat av: daffy

Tack för det underbart fina julkortet, så mycket snö och så vintrigt, precis som ett julkort ska vara! Zsandor ser så pigg, och glad och förväntansfull ut.



Hoppas ni får en riktigt fin julhelg och kör försiktigt på vägarna.



Kram.

2008-12-22 @ 21:26:11
Postat av: Nilla

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR.



Härlig bild på Zsandor, ser underbart ut med snö.

Vi blir lite avundsjuka här på västkusten, vi vill ju också ha en vit jul.....



Hoppas ni får trevlig jul.

2008-12-23 @ 08:28:40
URL: http://http:/nillasblogg.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0