Tokiga vovve!

Idag gick jag, mamma och vovvarna ut ensamma eftersom de andra jobbar. Det var -2 och strålande sol och vi gick bort till vårt numera vanliga skogsområde. Men istället för att gå genom den första mindre fårhagen så gick vi in från ett annat håll och passerade då en stor höbal bredvid en hästhage. Zsandor gillar lukten av hö och brukar gärna dras ditåt, men aldrig nånsin har han gjort som idag, han fick värsta rycket och började rulla sig, stryka sig, gräva, kasta omkring med- och krypa in i höet! Han höll på säkert 5 min och det var så himla kul att se, han betedde sig som en galning! Jag vet inte om det var för att höet kliade skönt eller vad sjutton anledningen var, men det var längesen jag såg något så roligt!



Sen fortsatte vi in i stora fårhagen där Zsandors nya leksak är kvarlämnad, gick runt och letade en lång stund men vi hittade den inte, synd för den var ju ny och väldigt rolig. Zsandor och My hjälpte till så gott de kunde med att springa runt och leta, men frågan är om de visste vad de letade efter?



Vi kastade leksaker ett tag och sen gick vi runt i skogen lite, på hemvägen smälldes det en del så det var inte roligt för nån av oss. Men nästan tre timmar hade vi varit ute så hundarna var nöjda för dagen!


Kommentarer
Postat av: daffy

Men tokiga lilla Zsandor, så roligt det ser ut på bilderna när han nästan är gömd av allt hö.. fniss Det måste väl vara pinscher i ett nötskal, ibland får dom för sig att göra tokiga saker till synes utan anledning så det ända man kan göra är att skratta (nåja ibland går det väl åt andra hållet ochså så man bara vill gråta ;) )



Hoppas ni fick ett fint nyår och god fortsättning!

2009-01-01 @ 14:22:37
URL: http://www.daffys.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0