Första vårdagen?

Nu har det varit helg igen så matte har tid att skriva. Husse var här i helgen och vi har självklart varit ute mycket på dagarna eftersom det varit sol och varmt! I lördags gick vi bort till Sidsjön, runt som vanligt men sen även upp mot skogen bakom där det finns ytterligare ett motionsspår. Det var bra att vi "upptäckte" det, för då blir turen lite längre. Ännu bättre var att upptäcka att barmarken börjar faktiskt visa sig lite här och där, snart kan vi gå i skogen igen! Vi hittade en solig liten plätt med barmark och lä (det blåste halv storm), där vi satt och fikade, jättemysigt!

Idag gick vi upp på Norra stadsberget, vi tog trappan upp fast det var avstängd, på vägen upp var vi tvungna att ta av oss alla varma kläder, även Zsandors, för det var så varmt i solen! Idag kändes som första vårdagen på riktigt, soler värmer verkligen nu! På södersidan håller snön på att försvinna som bäst, synd bara att alla spår är på norrsidan...

Det har blivit riktiga långpromenader både lördag och söndag, på ganska exakt sex timmar sammanlagt, men tyvärr har Zsandor fått gå i koppel hela tiden eftersom vi bara gått där det är mycket folk. Nästa helg ska vi till Övik och då ska han få springa lös igen!

image501

image502

image504

Kommentarer
Postat av: Malinbayard

Vilken härlig vårdag!!!
Det är allt något speciellt med vårsolen så här i början. Skönt att kunna njuta utomhus även om koppelfritt är att föredra.

2008-02-25 @ 11:49:18
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Tessan

Vad härligt med barmark. Det har inte vi!!! Vi ses i helgen.. är bokade på lördagen sedan några veckor tillbaka, men fredag eller söndag kanske funkar??

2008-02-26 @ 10:07:01
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte
Postat av: fluxx

Härliga bilder!

2008-04-15 @ 14:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0