Massor av snö i Gullvik

Idag fick Zsandor frågan han längtat efter, nämligen "ska vi träffa Pepsi"? Ni kan ju gissa vad han svarade...
Vi åkte ut till Gullvik såklart, hade hoppats att det skulle vara barmark där men efter all snö som fallit här i Övik de senaste dagarna så var det såklart massor av snö därute också. Men det gjorde inget, det var ett mjukt lager pulversnö och på större delen av stigarna var det så pass tunt lager att man inte behövde plumsa alls.
Zsandor hade sin overall på sig eftersom det var kallt, men på tillbakavägen tog jag av den så han och Pepsi kunde leka lite (han tror inte han kan leka när han är påklädd...). Han hade massor av överskottsenergi att göra av med efter att ha gått kopplad i flera veckor (matte känner sig elak men vad gör man när man bor i stan och alla naturområden i närheten är smockade med folk och hundar...) så han fick fnatt några gånger ute på gångvägen och sprang av sig det värsta.
Nu hoppas vi på bra väder resten av helgen så han hinner springa av sig inför kommande vecka!

image505
Glada hundar i snön, speciellt Zsandor som äntligen fick vara "naken"

image507
Zsandors söta bästis!

image508
Full fart på vägen

image506
Kloker och Toker :-)

Kommentarer
Postat av: Tessan (Pepsis matte)

Pepsi var lika glad över att få träffa Zsandor! Det ÄR något speciellt med bästisar helt enkelt. Tack för idag.. och för fotona.. hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång. Vi är ju vana vid att få en veckodos med er :)

2008-02-29 @ 19:52:49
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0