Stadspromenader och lite annat

I helgen var husse här igen och vi passade såklart på att vara ute mycket. På lördagen var det trist väder så vi gick runt i stan och nere vid hamnen ett par timmar, hade ingen lust att gå till skogen. Men på söndagen var det strålande sol och massa minusgrader så Zsandor fick ha på sig sin overall och vi gick ner till Sidsjön igen. Det är väldigt mysigt att vara där på helgerna eftersom det är fullt av folk, hundar, skidåkare osv. Det blir massor av träning på hundmöten och inte minst möten med längdskidåkare som Zsandor tycker är läskigt.
Eftersom det var så kallt var vi bara ute i drygt två timmar, men på kvällen blev det ännu en timmes promenad, då i stadsmiljö.

Idag efter jobbet gick vi bort för att kolla var Hundens Hus ligger, det tog ungefär en halvtimme att gå dit men det går inget för det är en trevlig väg. Vi var ute en dryg timme och sen gick vi hem och lagade blodpudding till matte och torkade blodpuddingsgodisar till Zsandor. Sen har vi haft inneaktivering med träning och lek.

image486

image487

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0