Sommarliv och nyheter!

Matte har inte haft tid att skriva något på länge, jobbar en hel del men framförallt beror det på att mattes mamma och pappa har varit här några veckor. Även lilla My förstås!
Zsandor har haft några underbara veckor, dels har vi varit ute och gått en hel del, till Slåttdalsskrevan, Skagsudde, Lotsstigen, några "människoställen" där hundarna varit med men fått gå kopplade, och så självklart de vanliga turerna i bergen och en hel del badande de varma dagarna. Dessutom har vi varit mycket ute vid den mysiga stugan där Zsandor stortrivs. Jag tror han gärna skulle vilja bo därute året runt, dels är stugan i sig jättemysig, men framförallt tomten med den stora härliga gräsmattan där han legat och solat, busat med My, tränat med matte, hoppat agility eller bara gått runt och njutit av sommaren...


Dålig panoramabild över stugan...


Mysan på Skagsudde


Zsandor tvättar pappa som just badat
 
Och så den stora nyheten: Zsandor ska flytta! Matte har äntligen fått tag på en två i Hörnett (ca 50 m från vår nuvarande lägenhet), så vi ska flytta dit snart, vet dock ännu ej exakt datum. Det blir nog jättebra för Zsandor, han får större uteplats, färre katter som springer runt och ca 11 kvadrat större lägenhet. Hoppas bara han inte tycker det blir alltför konstigt att gå förbi sitt gamla hem på varenda promenad. Han vänjer sig säkert, men det kanske blir lite konstigt i början, speciellt när det flyttar in nya personer här.


Lite för ljus bild men det ser kul ut när Zsandor klättrar i berg


Att bada lite i en myr är ett smart tips för svalka en varm dag!

Kommentarer
Postat av: M a l i n B.

Vinkar Trevligt att se lite från er sommar! =)

Lycka till med flytten.

2008-08-03 @ 13:17:07
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0