Semester med matte & husse

Bloggen har inte funkat på några dagar, den har nämligen blivit flyttad. Så här kommer en uppdatering.

Hemflyttad och nöjd, och inte blir det sämre av att matte och husse har gemensam semester denna vecka. Matte börjar jobba på måndag och sen kommer visst matte och husse knappt vara lediga tillsammans förrän i augusti så den här veckan ha de bestämt att ha lite extra tid tillsammans bara med familjen. Zsandor tycker det är bra!
Har nu bott hemma i snart en vecka och Zsandor är såå nöjd över det! De varma soliga dagarna har han tillbringat större delen av dagen på uteplatsen där matte nu satt upp kompostnät så han inte kan gå in till grannanarna.Det är perfekt nu, ser riktigt hyfsat ut och han kan vara där utan att man behöver ha total uppsikt över honom hela tiden. Det passade bra då matte har hållt på mycket med bilen och grejat, då kan Zsandor ligga på uteplatsen och kika för då ser vi varandra. Zsandor har fått en ny kompis också, en svart katt med vit tass som vi träffade en kvällspromenad, den var visserligen mest intresserad av matten och Zsandor tyckte den var lite läskig när den kom jättenära och strök sig och kurrade men kul var det ändå. 

 Vi har varit ute i skogen en hel del också såklart, några gånger i skogen nedanför och runt Hörnsjön men även två riktigt riktiga långpromenader längre hemifrån har det blivit, i måndags var vi i Myckling och gick vanliga 8:an med några små utflykter, igår var vi i Svedjeskogen och gick på bergen 4 timmar. Inga björnspår, bara massa älg. Förutom det har vi varit ute på halvön där Kristofer brukar fota och börjat cykla så smått också, igårkväll cyklade vi iväg ner mot sjön efter en sväng förbi Konsum men då dök glassbilen upp så det var bara att trampa hem igen (fast Zsandor drog så mycket att jag inte behövde trampa alls iofs).
Enda tråket än så länge var igår då det regnade hela dagen, vi lekte lite inne och cyklade en sväng på kvällen men annars blev det en tråkdag för Zsandor medan matte passade på att baka bröd och sånt. På förmiddagen gick vi hela familjen iklädda regnkläder bort till Konsum men det var inte så uppskattat av Zsandor, desto gladare blev han av att få komma hem och rulla sig på mattan!

Tyvärr har matte varit dum och glömt kameran på varenda promenad, men husse har tagit några fina bilder ute på halvön:

Sommarhund
Sommarhund


Rovdjur i gräset

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0