Bättre med bil tycker Zsandor

Vi var som sagt hemma i helgen, man kan verkligen se hur Zsandor njuter av att vara hemma... så himla skönt bara små saker som att gå ut kortpromenaderna i området: knappt några bilar, villor och skogsområden istället för höghus och trottoarer med massa bilar bredvid. Zsandor är helt enkelt gladare hemma än här i stan, vilket kanske också beror på att matte också är det och att matte dessutom är ledig de dagarna och har massor av tid.

På lördagen var vi ute med bilen några timmar för att provköra, det passade bra eftersom det var snöblandat regn och allmänt tråkigt väder. Vi åkte bla. ut till Dekarsön där vi gick ner till vattnet och tittade, Zsandor var med när vi var med klassen där precis i början av utbildningen, han trivdes väldigt bra som kunde springa lös hela dagen och kvällen medan vi hade lekar och badade bastu.

Igår åkte vi till GImåt och gick långa rundan upp till Bergsjön, det var massor av snö så vi fick verkligen plumsa fram. Det tog två timmar runt fast det brukar ta ca 1½, så mycket snö var det. Men Zsandor hade jättekul i snön!
På eftermiddagen åkte vi hem till Sundsvall igen, med bilen! :-)
Inte minst Zsandor är glad över att bilen är här för då kan vi ta bilen till skogen efter jobbet istället för att gå flera km på avgasfyllda trottoarer. Idag åkte vi till Sidsjön (det tog 5 min - att gå tar 40!) och gick runt, men det var mörkt så Zsandor hade inte så kul, han gillar inte mörker.

Kommentarer
Postat av: Tessan

Härligt att bilen funkar!! *jippi*

2008-03-04 @ 20:14:11
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0