Vårigt vid havet

Vi har faktiskt hunnit med en hel del roliga aktiviteter de senaste dagarna. Både torsdag och fredag var vi ute i skogen efter jobbet så Zsandor kunde springa av sig, han fick bara springa lös ca en timme båda dagarna men han var nöjd ändå!

På lördagen åkte vi ut till Alnö, vi hade en himla tur med vädret för när vi vaknade var det snöblandat regn i ofantliga mängder men när vi kommit ut till Alnö var nederbörden borta och faktiskt kom solen fram efter ett litet tag! Vi åkte ut till fiskeläget Spikarna efter tips, husse var nöjd för han kunde fota en massa på havet, matte och Zsandor halkade runt lite på klipporna och njöt av barmark i skogen ovanför. (Se fina bilder i mattes blogg.) På eftermiddagen tränade vi lite inne, Zsandor har blivit riktigt duktig på att plocka upp sina leksaker och lägga dem i leksakskorgen!

Idag gick vi ner till Sidsjön, vädret var rätt trist med stora mörka moln men det var varmt och fåglarna sjöng så vi trivdes bra ändå. På slutet visade sig faktiskt solen lite också. Vi var ute i nästan tre timmar, men Zsandor hade bara gått kopplad så han hade ändå energi kvar, vi tränade lite hemma också innan vi kröp ihop i sängen och vilade. När husse gått till bussen sken solen så jag och Zsandor tog en till promenad på nästan en timme, vi gick lite i skogen närmast och satt en stund i solen och tittade på en fotbollsmatch, det är bra träning för Zsandor tycker det är lite läskigt med höga ljud och det var det mycket av där.

Bilder av husse (Kristofer-foto.se)

image509
Matte och Zsandor vid havet på Alnö (det ser ut som vår men blåser kallt)

image510
Mys vid havet!

image511
Zsandor får bära Naturfotoforums maskot Naffo på ryggen


Kommentarer
Postat av: Malinbayard

Mysiga bilder på er två tillsammans!

2008-03-09 @ 22:09:56
Postat av: Tessan

Åh.. vi vill också ha snöfritt!!!! Ses vi i helgen???

2008-03-10 @ 16:23:44
URL: http://danstanten.blogg.se/pepsismatte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0