Bergstur och massa sol

Idag blev det en tur i vår egen skog, efter de senaste dagarnas promenader vid Bergsjön och Svarttjärn. Vi tog bilen upp till Vitsjön för att få lite variation, det är bra för då slipper man börja med att gå uppåt, uppåt, uppåt. Jag och Zsandor gick iväg åt ena hållet och Kristofer åt andra hållet bort mot Vitsjöstugan, han skulle fota och ville inte följa med oss upp i bergen. Efter en stund tittat jag efter Zsandor och märker att han är borta. Hör att Kristofer ropar något långt bort, så det är bara att vända och gå tillbaka, där kommer Kristofer gående med en glad liten Zsandor som visst hade större lust att följa med husse idag än matte. Zsandor är ganska van att vi går åt varsitt håll och brukar titta efter husse men ge sig efter en stund och följa med mig, men den här dagen var han väl extra husse-kär.


Vi gick upp i bergen och var där i 3½ timme, jättehärligt var det med strålande solsken. Zsandor blev varm av springandet och fick springa runt "naken", kanske för sista gången den här säsongen... Snart blir det så kallt att han jämt måste ha kläder på sig. Kristofer hade pratat med en gubbe som sa att han träffat flera personer som sett björn i Vitsjöområdet, själv hade han bott i närheten 35 år men aldrig sett till nån. Jag såg i alla fall inga spår idag, skönt.


Bergakungen Zsandor


Bra utsikt här uppe


Matte har kastat upp leksaken i ett träd (vi fick ner den sen)


Passar på att sola lite


Kommentarer
Postat av: Kristofer Wallmark

Det var så jäkla irriterande när han kom springarna eftersom jag ju skulla fota, men lite gulligt var det. :-)

2008-11-11 @ 23:44:14
URL: http://www.kristofer-foto.se
Postat av: daffy

Vilka härliga långa promenader ni tar i underbar natur! Fint väder har ni oxå! Annat är det här nere på västkusten, regn regn och lite mer regn, de enda kläder som behövs här är regnkläder till regnskygga pinschern.. ;)

2008-11-12 @ 22:00:40
URL: http://www.daffys.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0