My på besök!

I helgen har mattes föräldrar och My varit här! Zsandor älskar My men tyvärr är han även väldigt osäker på henne efter att hon av misstag hoppade upp på honom när han låg och vilade i soffan för några år sedan. Han trodde hon anföll honom så efter det litar han inte alls på henne. Och hon litar inte på honom eftersom han blev arg på henne den gången och en gång tidigare när hon försökte leka då han var "drogad" en nyårsafton... så de går runt och tror illa om varandra pga missförstånd. Det är väldigt synd för när My flyttade till mamma och pappa så var de bästa vänner, sov tillsammans och Zsandor tog verkligen hand om henne, han var som en liten pappa trots att han är äldre än hon.
Nåja, de trivs ihop på promenader och han älskar henne som sagt ändå, men inomhus får de vara åtskilda.
Lika mycket älskar han såklart mina föräldrar, men på olika sätt. Pappa ger godis och mamma ger massage, ungefär så. Han vet att få ut det bästa ur folk!

Vi har varit ute och gått en del såklart, ca 2½ timme per dag, men vädret har inte varit det bästa. En dag var det blötsnö/regn, dagen efter riktigt snöoväder, och idag var det visserligen sol men mycket snö och riktigt kallt. Inget Zsandor-väder med andra ord.
Nu är det slut på heldagarna ute i skogen, nog för att jag kan vara ute länge om jag klär på mig ordentligt, men Zsandor-pälslös fryser ju bara så då är det inte så kul. Visst kan man klä på honom ordentligt så han håller sig varm så länge han rör sig, men förr eller senare blir han blöt av snön så han blir kall ändå, och även om man klär honom ordentligt så täcker ju kläderna inte hela honom.
Men 2-3 timmar är det ju ändå inga problem att vara ute, så länge det inte är -20 grader eller snöar/regnar en massa förstås!


Gömmer sig för snön...


Söta lilla Mysan


Hela gänget


Skuttar i snön på golfbanan


Gangsterhundarna...


Kommentarer
Postat av: Sofie

testar

2008-11-17 @ 10:42:31
Postat av: daffy

Nämen, har ni fått snö! Härligt!

Vad söt hon är lilla My och vilket fint täcke Zsandor har, det klär honom verkligen.

2008-11-18 @ 19:06:16
URL: http://www.daffys.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0