Ännu en lång dag, stackars vovve!

Hade tänkt gå en lite "kortare" tur på kanske 2-3 timmar för att sedan ta med Kristofer och åka iväg till en sevärdhet jag vill se. Men det blir ju aldrig som man tänkt sig.

Vi strövade iväg längs stigar och ängar i Svedje (på Teresas domäner ), fotade lite, njöt av solens värmande strålar.


Vattnet forsar från slussen i Moälven


De fina gamla ladorna i Svedje är som gjorda för att fotas!


Spökhus? Jag skulle då inte tillbringa en natt där...


Zsandor busade "med" ett föl i en hage: det går till så att Zsandor skuttar, springer och kråmar sig på utsidan av staketet och fölet gör samma sak fast innanför staketet, under tiden tittar de på varandra. Det verkar som Zsandor har nåt som får igång hästar att busa för det är inte första gången han gör sådär, jättesött är det!


Söta fölet med sin mamma


Vi fortsatte förbi byn och gick grusvägen upp mot Vitsjöstugan. Zsandor slank in genom staketet till stället där de har stora sandhögar, han älskar att busa i sand så han fick lite fnatt där en stund, rusade runt bland spår av räv, rådjur och älg som gått där före honom. Jag antar att han gjorde ett olaga intrång men tror inte han kommer åtalas för det.

Uppe vid Vitsjöstugan fikade vi lite, sen gick vi neråt och mötte Kristofer, tillsammans gick vi HK-leden, fikade vi stora myren bortanför småtjärnarna och vände sedan och gick hem. Över 5 timmar blidde det, trots min planering. Vanligtvis när vi är ute så länge tar vi det ganska lugnt, men nu gick vi hyfsat fort nästan hela tiden var vi trötta när vi kom hem...


Skönt med plankor över blöta myrar


I nya tröjan (figuren på tröjan gillar jag inte men hade inget val)





Kommentarer
Postat av: M a l i n B.

Nej, det blir sällan som man tänkt sig! ;)

Vilka häftiga "gamla" bilder! Vilka proffsfotografer ni är.

2008-10-23 @ 20:38:40
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0