Dag vid havet

Idag gjorde vi något jag längtat efter länge, nämligen åkte ut till havet vid Skagsudde. Vi var "lediga" båda två så det gäller att passa på! Det var några månader sedan sist och med tanke på att det nästan var sommarväder idag så fanns det inget som lockade mer (dessutom blir det kanske sista gången för i år, tror ju inte det här vädret kommer hänga kvar så länge). Vi gick till ett av våra "vanliga" ställen där ute på klipporna, det tar en stund att gå dit och är lite knepigt ibland men jag älskar att hoppa runt på klipporna så det gör inget. Det var faktiskt en till person där ute, en fågelskådare, annars var det tomt som man kan räkna med en höstdag mitt i veckan.
 

Finns det något härligare än klippor och hav när solen värmer?


Vi gick runt lite på klipporna, men mest var vi på "vår" klipp-platå där vi fikade, solade, läste, lekte med Zsandor. Husse och Zsandor busade mest hela tiden med leksaker vi tagit med oss, kul för oss båda att ha med husse för det är inte ofta nuförtiden, han går oftast åt ena hållet med sin kamera för att fota grässtrån och höstlöv, medan vi går åt andra hållet för att ge oss upp på berg och djupt in i skogarna.
 

Vem är starkast? (Zsandor såklart  )

"Matte vad gör du därnere?"



"Vem har satt fast leksaken här uppe? Nu blev det ju jobbigt!"


Zsandor har en riktigt knäpp ovana: leker han med en leksak och det finns ett hål/skreva/brygga eller liknande i närheten så står han gärna precis bredvid/ovanför den och biter på leksaken, för att sedan tappa ner den i hålet/skrevan. Inte minst när det är på riktigt jobbiga ställen. Som idag tappade han ner leksaker rakt ner i en djup skreva där dessutom havsvattnet skvalpar in. Så det var bara för husse att klättra ner och hämta upp leksaken igen. Varpå Zsandor upprepade proceduren. Det är lustigt det där, för han blir jättearg när det händer, när han inte når leksaken, står där och skäller och är frustrerad, men ändå gör han om samma sak igen efter ett par minuter. Är han korkad eller gör han det för att retas?

Husse letar efter leksaken


Efter 4 timmar och en kvart ungefär var vi tillbaka vid bilen och åkte raka vägen hem, Zsandor gick direkt och la sig, alldeles utmattad!


Kommentarer
Postat av: Malin B

Husse har ju så fina fotomodeller i sin närhet så inte behöver han gå och leta grässtrån. ;)

Härligt med en dag tillsammans!

2008-09-24 @ 08:19:59
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0