Uppdatering och stora nyheter

I söndags var jag ute med vovvarna 3½ timme på dagen, det var grått och småregnigt men skönt ändå. Det var full fart på Zsandor som vanligt, han levde verkligen livet där nere med plusgrader och massa barmark, tror han helst skulle stanna där nere tills snön är borta hemma i Övik om han fick bestämma.

På kvällen var jag och Zsandor hos mattes ex Patrick, var även förbi hans mamma och hälsade på, hon och Zsandor har inte träffats på över ett år så det var ett kärt återseende.






- - -

På måndagen var matte borta på anställningsintervju så det blev bara ett par kortare promenader den dagen. Igår var vi ute en kortare tur på förmiddagen innan matte skulle åka iväg ett par timmar, sen på eftermiddagen tog vi bilen bort till skogen eftersom matte kände sig lite risig. Hundarna fick springa lösa i skogen två timmar innan det var dags att åka hem igen.

Nu idag har vi, matte och Zsandor, återvänt till Övik där det är ½ meter snö och flera minusgrader, inte så populärt för Zsandor.
Men här blir vi inte kvar så länge nu, det är nämligen så att matten fått jobb i södra Dalarna, ett vikariat på ett år, så i slutet av veckan åker vi tillbaka neråt där Zsandor ska bo hos mattes föräldrar och My i Väsby några dagar medan matte fixar jobbsaker, och innan vår nya lägenhet är tillgänlig.

Kommentarer
Postat av: Malin B

Grattis till mattes nya jobb!!! =)

Dalarna som har en sådan underbar dialekt. ;)

2009-02-12 @ 08:00:09
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Nilla

Stort grattis till nytt jobb. Hoppas du kommer trivas i Dalarna. När börjar det äventyret, då?

Trist bara att du kommer så långt från kärleken.... läste det i din andra blogg. Jag har allt nosat reda på den också och är där och tjuvläser, serdu. ;)



Hoppas Zsandor får vara med matte på nya jobbet.



Lycka till.

Kram från västkusten



2009-02-12 @ 10:26:59
URL: http://http:/nillasblogg.wordpress.com/
Postat av: daffy

Så skoj och spännande med nytt jobb, grattis! :)

2009-02-12 @ 15:28:09
URL: http://daffys.wordpress.com
Postat av: Tessan (Alvas mamma)

Förlåt att jag inte skickat selen. Och för att jag inte hört av mig. Livet är inte lätt att få ihop när man jobbar och är ensam med både hund och barn! Tänk att du har flyttat till Dalarna!!!!!!! Det är "bara" 34 mil mellan oss. Har ni lust att komma ner någon helg?

2009-03-20 @ 09:34:35
URL: http://danstanten.blogg.se/alva

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0