Zsandor i Smedjebacken

Två dagar har matte jobbat på sin introduktionsvecka, men nu är det ledigt fyra dagar. Imorse gick vi upp 9 och när jag drog upp rullgardinen så strålade solen in från en knallblå himmel! Efter morgonpromisen åt jag frukost i mitt soliga kök medan Zsandor låg ute på balkongen och solade! Det var 21 grader varmt i solen, gissa om han njöt!


Sen gick vi ut i solen, ute var det såklart inte lika varmt, runt 3 grader tror jag, men det räckte gott och väl.


Här ser man lite mer av hur vi bor, hembygdsgården till vänster, "vårt" hus till höger och så berget och skogen bakom

Sen gick vi genom villakvarter och till sist upp i skogen, vi hittade ett bra skoterspår som gick upp på något som liknade ett gammalt kalhygge, där fick Zsandor springa lös och busa en massa. Sen gick vi hemåt, inte för att vi ville utan för att vi skulle åka och hämta husse i Luvika (1½ mil från Smedjebacken). Det blev en tur på 2 timmar och en kvart så det fick duga så länge. Sista timmen var det tyvärr inte sol utan något konstigt väder som växlade mellan molnigt, snö och sol.


Och här är uppifrån skogen med sjön nedanför, inte så fin bild men ville visa hur det ser ut



Zsandor plumsar efter intressanta dofter


Vi hämtade husse som ska vara här tills på söndag, och väl hemma igen så gick vi ut en sväng till, Kristofer ville ju se sig om lite och fota lite. Vi gick ner längs sjön och kikade lite närmare på alla byggnader som hör till hembygdsgården.

En hage med shettisar fanns där också, Zsandor hälsade på en av hästarna och gjorde faktiskt lekinviter mot dem, antagligen för att de var så små, inte mycket större än han själv.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0