Långtur i nya skogar

Äntligen helg och det betyder mycket tid med Zsandor. Idag gick vi upp i skogen, följde den gamla skogsvägen så långt den gick. Vi hittade en sjö och sedan en till där vägen tog slut, det är nog ett toppenställe på våren och sommaren! Men sen vände vi hemåt så inte hela dagen skulle gå. På hemvägen hittade Zsandor nåt äckligt nere i skogen, jag gick och kollade eftersom han var borta en stund och det var såklart en bit av ett djur, mörkbrun lång och sträv päls och huden, men jag fattar inte vad det kommer ifrån för djur och varför någon skurit ut den delen och lämnat den?



Nåja, sen gick vi hemåt och det blev en bra tur på över fyra timmar och Zsandor var lös nästan hela tiden så han var trött efteråt! Hoppas på en lika bra tur imorgon så kan jag gå till jobbet med gott samvete på måndag!



Sötast i världen

Kommentarer
Postat av: Malin B

Det var ingen dålig tur!

Hoppas att ni trivs bra på ert nya ställe.

2009-03-07 @ 21:56:08
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Husse

Vad bra att det finns ställen som han kan vara lös på. :D

2009-03-08 @ 10:16:49
Postat av: Jessica & Desti

Låter som en riktigt härlig promenad! Men fy vad äckligt med djurkavader i skogen, Desti är också expert på att hitta sån äckliga saker... I förrgår hittade hon revben o tarmar från en älg, fräscht :X Märkligt att de bara låter sånt ligga i skogen!

Ha en fin vecka!

2009-03-11 @ 09:32:17
URL: http://vovve.info/jezzi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0