Vardag

Matte har inte så mycket tid att skriva i bloggen för tillfället. Jobbar heltid och kvällarna ägnas såklart mest åt Zsandor så mycket som möjligt! Vi är ute och går så mycket vi kan, vissa kvällar blir det bara nån timme men ibland hinner vi vara ute ett par timmar innan det blir mörkt. Den här veckan har det varit fint väder på kvällarna så vi har hunnit vara ute en del, och när vädret varit sämre har vi tränat och busat inne en massa. Men visst har han tråkigt jämfört med när matte varit hemma mycket mer under studietiden och det tär på samvetet. Men nu ska det bli ändring på det, från söndag så blir det ju ljust en timme extra på kvällarna så då kommer vi hinna vara ute mer, och jag behöver inte stressa ut direkt efter jobbet utan hinner äta lite först också. Och våren är ju på gång, trots att det inte känns som det just nu, så snart har vi barmark i skogarna och då blir det ju såå mycket bättre att vara ute!
Varmt och soligt har vi haft några dagar den här veckan, då har Zsandor legat ute på balkongen och solat när jag varit hemma på min lunchtimme, då är han helt nöjd och skulle nog gärna stanna kvar där ute även när jag åker tillbaka till jobbet. Kanske får han det senare då det är varmare ute och han är mer van att vara på balkongen, som det är nu så pip-morrar han när han ser en hund gå nedanför, han vet väl inte hur han ska bete sig stackarn...

Nu är det i alla fall helg och vi hoppas på bra väder så vi kan vara ute en massa! Förra helgen var vi uppe i Övik, men helgen gick mest åt att köra bil... på lördagen hade vi i alla fall toppenväder så vi gick en långpromenad och satt uppe vid Hörnsjön och solade en bra stund, det var helt underbart!





Kommentarer
Postat av: Nilla

Skönt med lite uppdatering, började undra vart ni tagit vägen.



Visst är det härligt med ljuset, här nere är det underbart vårväder i dag. Sol gillar både vi och våra soldyrkande hundar.

Doris och jag var varit ute på en lång morgonpromenad nu och det är äntligen dags för lite frukost.



Ha en fortsatt bra helg.

2009-03-29 @ 11:11:06
URL: http://http:/nillasblogg.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0