Vardag

I helgen har ju husse varit här och hälsat på, så det har varit full fart varenda dag. Långa promenader på dagarna, längs sjön, i villaområden, på gärdet och i skogen med lösspringande. På eftermiddagarna var vi iväg med bilen och kikade runt lite eller busade. Zsandor har haft en bra långhelg men idag var det måndag igen, och inte vilken måndag som helst utan den då matte började jobba heltid. Inte så kul för en hund som under sina snart sju år har haft en ganska ledig matte, som pluggat mest och jobbat lite deltid. Nu blir det nya bullar men en matte som är borta 40 timmar i veckan. Men som tur är så åker jag hem på lunchen och är det bra väder kan jag ta långlunch och flexa lite. Sen när det blir varmare och ljusare och jag kommit in i jobbet lite mer, så blir det inga problem att vara ute på kvällarna efter jobbet.

Idag snöade det små hårda flingor men det var plusgrader så ändå ganska skönt ute, det tyckte dock inte Zsandor så efter ½ timme gav jag upp och vi gick in och åt middag. Sen fick Zsandor ett gott ben som han nu legat och gnagt på i 1½ timme. Det är bra med såna ben när matten är jättetrött och inte orkar leka eller träna. Att vara ute och gå är liksom lättare när man är trött, än att vara inne och försöka vara rolig eller påhittig.
Förresten gör vi blodpudding-godis i ugnen, matte åt det till middag men tröttnar snabbt så halva "limpan" fick bli hundgodis istället, tror ni Zsando är glad eller?

Kommentarer
Postat av: Malin B

Jag är säker på att Zsandor är jätte glad.

Hoppas att ni kommer in i era nya rutiner och att det går som en dans! =)

2009-03-02 @ 22:22:36
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Malin B

Jag är säker på att Zsandor är jätte glad.

Hoppas att ni kommer in i era nya rutiner och att det går som en dans! =)

2009-03-02 @ 22:22:49
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Jessica & Desti

Kan tänka mig att Zsandor är glad! Desti hälsar att hon är ganska avundsjuk... ;-)

2009-03-04 @ 13:32:11
URL: http://vovve.info/jezzi/
Postat av: Nilla

Vad härligt att du verkar trivas bra i nya lägenheten och med nya jobbet. Hoppas det kommer gå bra för Zsandor med 40 timmars vecka oxå.



Trevlig helg / Nilla

2009-03-06 @ 09:56:19
URL: http://http:/nillasblogg.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0