Underbara vår!

Nu är det vår och vi njuter av att se snön sakta men säkert försvinna från markerna! Kvällarna är ljusa (ännu ljusare nu eftersom det blev sommartid i går) så vi hinner gå ut efter jobbet utan att stressa eller behöva ta med pannlampa - underbart! Zsandor och My är glada över värmen, slippa ha kläder och kalla tassar. Speciellt Zsandor ser såå nöjd ut när han hittar en plats med barmark, han ställer sig och sprätter med långsamma rörelser och ser verkligen ut att njuta! Snart är det också snöfritt i skogen, då kan vi äntligen ge oss ut "på riktigt", något vi hela familjen längtar efter så det värker!
Apropå nytt så är senaste nyheten att lilla My har flyttat till oss för gott! Det blev bestämt för en vecka sedan (hon har bott hos oss sen mitten av oktober...) och vi är så glada att få ha kvar lilla tokan på heltid! För en liten toka har hon blivit, vet inte om hon fått bättre självkänsla eller om hon blivit senil, men hon har lagt sig till med en del olater kan man säga... Hon smiter iväg till ät-ställen hon hittar i skogen, låtsas inte höra när man ropar på henne, går fram till andra hundar (innan har hon kunnat gå lös vid hundmöten för hon har bara knatat förbi utan att titta på den andra hunden). Men å andra sidan finns positiva förändringar också: hon har blivit väldigt kramig och kelig, lyssnar bättre på vissa saker och är i superbra kondition, gamla tanten!

Ja nu väntar vi som sagt bara på att snön ska försvinna så vi kan utnyttja hela stora naturtomten och ut och gå i skogen, slippa behöva knata runt på plogade skogsvägar och skoterspår. Att gå i skogen är bland det bästa som finns!


Zsandor njuter av barmark...



Spökaktig bild på Zsandor i fredagskväll då vi hittade ett stort skogsparti utan snö.

Trackback
RSS 2.0